Tuinaanleg 2020-06-11T14:59:57+00:00

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van een tuin, staan kwaliteit en precisie voorop. Gedurende het traject komt er van alles bij kijken, en vanuit Takkie Hovenier adviseren en helpen we u graag. Wij werken zowel voor particulieren en bedrijven en proberen u volledig te ontzorgen. Van een eventueel tuinontwerp, tot de aanleg en advies omtrent materialen, bloemen en planten kunt u bij ons terecht. Naast het aanleggen van tuinen zijn wij ook actief op het gebied van sierbestrating. Het aanleggen van een oprit, terras of looppad behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Neem een kijkje in de showtuin bij onze leverancier

Door de jaren heen heeft Takkie Hovenier fijne samenwerkingen opgebouwd. Zo ook met een leverancier die beschikt over een tegelshowroom. Als klant van Takkie Hovenier heeft ook u de mogelijkheid om daar vrijblijvend een kijkje te gaan nemen. Deze showroom beschikt ook over een eigen showtuin zodat u een realistisch beeld krijgt van de mogelijkheden. Tariq vertelt u hier graag meer over dus informeer hier gerust naar.

Tuinontwerp

Een tuin aanleggen begint bij het ontwerpen ervan, en ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Heeft u een specifiek idee voor een tuinontwerp, hulp nodig met het vertalen van uw wensen naar een concreet plan of misschien professioneel advies nodig? Tariq gaat graag met u rond de tafel en werkt de mogelijkheden vervolgens voor u uit.

Wel een tuin, maar geen groene vingers?

Het is ook mogelijk om onderhoudswerkzaamheden
eenmalig of periodiek van u over te nemen. Ik help u graag!